Contact en route

Advocatenkantoor Petkovski
Zandpoort 16A
7411 BM Deventer

tel 0570 - 671 391
fax 0570 - 671 385
mob 0650 - 916 816

e-mail info@petkovski.nl
kvk 52278042
btw NL100805255B01

De telefoondienst van het kantoor is dagelijks tussen 08.30 en 18.00 uur bereikbaar. Vanwege zittingen en afspraken buiten kantoor kunt u niet altijd direct met mij doorverbonden worden. Geef uw bericht door aan de telefoondienst met daarbij het verzoek om u terug te bellen. Dan bel ik u vrijwel altijd dezelfde dag en meestal binnen 2 uur terug. In dringende gevallen kunt u vragen om wel direct met mij doorverbonden te worden. Geef dat dan even duidelijk aan.

Mocht u binnen 24 uur geen antwoord van mij hebben gekregen op uw mail of telefoontje, dan is er vrijwel zeker iets fout gegaan. Neem dan meteen contact met mij op!

U kunt uiteraard ook rechtstreeks naar mijn mobiele nummer bellen. Hou er rekening mee dat ik niet altijd kan opnemen en dat ik niet elk onbekend telefoontje kan terugbellen. Bel daarom ook altijd even naar het kantoor nummer. Ook anonieme telefoontjes kan ik niet altijd opnemen. Als dat lastig is kunt u altijd via kantoor bellen of een voicemail bericht achterlaten.

U kunt ook altijd eenvoudig via mail of sms of whatsapp met mij communiceren.

Routebeschrijving

Zandpoort 16A, Deventer

Auto

Indien u met de auto komt neemt u afslag Deventer en rijdt langs de IJssel richting het Centrum. U kunt uw auto parkeren in de Brinkgarage. Het kantoor bevindt zich recht tegenover de uitgang van de parkeergarage. Indien u alleen iets af komt geven of iets wil vragen kunt u de auto ook kort voor de deur parkeren.

Openbaar vervoer

Vanaf het centraal station is het ongeveer 10 minuten lopen. U loopt vanaf het station aan de voorkant rechtdoor het centrum in en slaat in het centrum bij de ijssalon links af. U loopt vervolgens met het grote plein mee langs de fontein richting de IJssel en loopt links langs de Waag langs. U komt dan vanzelf na de restaurants langs mijn kantoor ongeveer 50 meter voor de IJssel. Plan uw reis via 9292.nl.