Contact en route

Advocatenkantoor Petkovski
Zandpoort 16A
7411 BM Deventer

tel 0570 - 671 391
fax 0570 - 671 385
mob 0650 - 916 816

e-mail info@petkovski.nl
kvk 52278042
btw NL100805255B01

De telefoondienst van het kantoor is dagelijks tussen 08.30 en 18.00 uur bereikbaar. Vanwege zittingen en afspraken buiten kantoor kunt u niet altijd meteen met mij doorverbonden worden. Geef uw bericht en terugbel verzoek door en dan bel ik u dezelfde dag en veelal binnen het uur terug. In dringende gevallen kunt u altijd vragen om direct met mij doorverbonden te worden. Maak daar dan ook gebruik van.

Mocht u binnen 24 uur geen antwoord hebben gekregen op uw mail of telefoontje, dan is er vrijwel zeker iets fout gegaan met het mail adres of het telefoonnummer. Omdat ik altijd tijdig reageer verzoek ik u dan even te bellen en uw (juiste) telefoonnummer door te geven.

U kunt ook rechtstreeks naar mijn mobiele nummer bellen. Hou er rekening mee dat ik niet altijd kan opnemen. Ook anonieme telefoontjes neem ik niet op. Als dat lastig is kunt u altijd via kantoor bellen of een bericht achterlaten. U kunt namelijk altijd eenvoudig via mail en sms of whatsapp met mij communiceren.

Routebeschrijving

Zandpoort 16A, Deventer

Auto

Indien u met de auto komt neemt u afslag Deventer en rijdt langs de IJssel richting het Centrum. U kunt uw auto parkeren in de Brinkgarage. Het kantoor bevindt zich recht tegenover de uitgang van de parkeergarage. Indien u alleen iets af komt geven of iets wil vragen kunt u de auto ook kort voor de deur parkeren.

Openbaar vervoer

Vanaf het centraal station is het ongeveer 10 minuten lopen. U loopt vanaf het station aan de voorkant rechtdoor het centrum in en slaat in het centrum bij de ijssalon links af. U loopt vervolgens met het grote plein mee langs de fontein richting de IJssel en loopt links langs de Waag langs. U komt dan vanzelf na de restaurants langs mijn kantoor ongeveer 50 meter voor de IJssel. Plan uw reis via 9292.nl.