Rechtsgebieden

Hieronder vindt u een overzicht van de rechtsgebieden waarin ik sinds 2001 als advocaat werkzaam ben.

Analyse dossier

Voor een analyse van uw oude of lopende dossier kunt u bij mij terecht tegen een vaste prijs (zie pagina tarieven). Daarbij zal ik het oude of lopende dossier bekijken en analyseren en ook de mogelijkheden bekijken voor een eventuele nieuwe aanvraag. Alles is mogelijk en altijd in overleg met u. Ook kan ik u in de meeste gevallen adviseren hoe te handelen en of u mijn hulp daarbij nodig heeft.

Second opinion

U kunt bij mij ook terecht voor een second opinion. In vrijwel alle gevallen kan ik deze beoordeling geheel gratis voor u doen. Stuur mij dan het besluit per mail toe met daarbij uw uitleg en u krijgt veelal dezelfde dag nog mijn advies. Bij voorkeur ontvang ik graag ook de brief van uw huidige advocaat waarom geen beroep of hoger beroep zal worden ingediend. Als een procedure ook naar mijn idee geen zin heeft en kansloos is, zal ik uiteraard ook geen beroep of hoger beroep instellen. Als ik besluit de zaak wel aan te nemen dan zal dat op basis van een toevoeging of betalend zijn.

Advies

Verder kunt u op mijn kantoor terecht voor al uw problemen en juridische vragen in algemene zin. U kunt op korte termijn van mij advies krijgen hoe te handelen en of u mijn hulp daarbij nodig heeft. In veel gevallen kan ik u doorverwijzen naar de juiste persoon of instantie mocht ik u niet kunnen helpen.

Direct regelen