Rechtsgebieden

Hieronder vindt u een overzicht van de rechtsgebieden waarin ik sinds 2001 als advocaat werkzaam ben.

Analyse dossier

Voor een analyse van uw oude of lopende dossier kunt u bij mij terecht tegen een vaste prijs. Naar wens kunt u kiezen voor een quick scan of een volledige analyse, waarbij ik in het laatste geval zal ingaan op het bestaande dossier en ook eventuele mogelijkheden voor de toekomst. Alles is mogelijk en altijd in overleg met u.

Second opinion

U kunt bij mij ook terecht voor een second opinion. In vrijwel alle gevallen kan ik deze beoordeling geheel gratis voor u doen. Stuur mij dan het besluit per mail toe met daarbij uw uitleg en u krijgt veelal dezelfde dag nog mijn advies. Bij voorkeur ontvang ik graag ook de brief van uw huidige advocaat waarom geen beroep of hoger beroep zal worden ingediend. Als een procedure ook naar mijn idee geen zin heeft en kansloos is, zal ik uiteraard ook geen beroep of hoger beroep instellen.

Advies

Verder kunt u op mijn kantoor terecht voor al uw problemen en juridische vragen in algemene zin. U kunt op korte termijn van mij advies krijgen hoe te handelen en of u mijn hulp daarbij nodig heeft. In veel gevallen kan ik u doorverwijzen naar de juiste persoon of instantie.

Direct regelen