Rechtsgebieden

Hieronder vindt u een overzicht van de rechtsgebieden waarin ik sinds 2001 als advocaat werkzaam ben.

Advies

Verder kunt u op mijn kantoor terecht voor al uw problemen en juridische vragen in algemene zin. U kunt op korte termijn van mij advies krijgen hoe te handelen en of u mijn hulp daarbij nodig heeft. In veel gevallen kan ik u doorverwijzen naar de juiste persoon of instantie.

Second opinion

U kunt bij mij ook terecht voor een second opinion. In vrijwel alle gevallen kan ik deze beoordeling geheel gratis voor u doen. Stuur mij dan het besluit per mail toe met daarbij uw uitleg en u krijgt veelal dezelfde dag nog mijn advies. Bij voorkeur ontvang ik graag ook de brief van uw huidige advocaat waarom geen beroep of hoger beroep zal worden ingediend. Als een procedure ook naar mijn idee geen zin heeft en kansloos is, zal ik uiteraard ook geen beroep of hoger beroep instellen.

Overig

Daarnaast heb ik ervaring in het strafrecht en het personen- en familierecht. Deze zaken doe ik in principe niet meer op toevoegbasis en kunnen alleen op betalende basis. Ook kan ik u helpen in zaken betreffende invordering rijbewijs en verkeersboetes. Zie daarvoor www.advocaatinvorderingrijbewijs.nl.