Welkom

Welkom bij Advocatenkantoor Petkovski. Voor velen een vertrouwde naam, voor anderen een nieuwe naam. In beide gevallen kunt u rekenen op kwalitatief goede rechtshulp, onder duidelijke en eerlijke voorwaarden.

This site also has an English section. You can also apply for a new case.

Foto door: Liselotte Kolthof

Op 26 september 2001 ben ik als advocaat beëdigd en vanaf die datum ook werkzaam in Deventer. Met ingang van 5 april 2011 ben ik een eigen kantoor begonnen zonder personeel of andere advocaten. Vanaf 1 februari 2020 is het kantoor in Apeldoorn gevestigd.

De stijl van het kantoor kenmerkt zich door een open en eerlijke benadering van uw zaak, uw kansen en mogelijkheden. Als ik niets in uw zaak zie, dan zal ik dat ook altijd aangeven en u verdere kosten besparen. Verder sta ik erom bekend altijd goed bereikbaar te zijn en goed met u mee te denken.

Mijn kantoor richt zich sinds 2011 voornamelijk op het asielrecht en het vreemdelingenrecht. Daaronder begrepen het vluchtelingenrecht en migratierecht. Mijn specialisaties betreffen dus alle soorten vreemdelingenzaken en asielzaken. Ook voor een second opinion kunt u contact met mij opnemen.

Mijn bijstand kan in veel gevallen op basis van gefinancierde rechtsbijstand plaatsvinden. Neem daarvoor contact met mij op en zie mijn pagina over de tarieven voor uitleg van het systeem inzake toevoegingen. In sommige gevallen moet ik afzien van een toevoeging en kan ik de zaak enkel op betalende wijze doen. In dat geval is het vragen van een toevoeging niet mogelijk. U hoort dit van te voren van mij zodat u altijd duidelijkheid heeft over de kosten.

Verder geef ik veel advies op deze en andere rechtsgebieden. In veel gevallen ben ik snel met het beantwoorden van vragen. Stel daarom gerust uw vraag via de mail of neem telefonisch contact met mij op. U hoort altijd heel snel van mij, vrijwel altijd dezelfde dag. We kunnen dan meteen bekijken of een afspraak op kantoor noodzakelijk is. Mocht u binnen 24 uur geen antwoord van mij hebben gekregen op uw mail of telefoontje, dan is er vrijwel zeker iets fout gegaan. Neem dan meteen contact met mij op. Zie voor nadere informatie de contactpagina.

Voor het aanmelden van een nieuwe vreemdelingenzaak of asielzaak kunt u gebruik maken van het stappenplan.

Direct regelen