Welkom

Welkom bij Advocatenkantoor Petkovski. Immigratieadvocaat en asieladvocaat. Voor velen is Petkovski een vertrouwde naam, voor anderen een nieuwe naam. In beide gevallen kunt u rekenen op kwalitatief goede rechtshulp, onder duidelijke en eerlijke voorwaarden.

Voor het aanmelden van een nieuwe vreemdelingenzaak (verblijfsvergunning, Chavez, MVV, artikel 8, Visa) of asielzaak kunt u gebruik maken van het stappenplan. Of u kunt direct het machtigingsformulier invullen.

This site also has an English section. You can find the authorisation form here.

Situatie in Oekraïne

  • Situatie in Oekraïne en Derdelanders

Ilija Petkovski

Op 26 september 2001 ben ik als advocaat beëdigd en vanaf die datum ook als immigratieadvocaat werkzaam in Nederland. Met ingang van 5 april 2011 ben ik een eigen kantoor begonnen zonder personeel of andere advocaten. Vanaf 1 februari 2020 is het kantoor in Apeldoorn gevestigd.

De stijl van het kantoor kenmerkt zich door een open en eerlijke benadering van uw zaak, uw kansen en mogelijkheden. Als ik niets in uw zaak zie, dan zal ik dat ook altijd aangeven en u verdere kosten besparen. Verder sta ik erom bekend altijd goed bereikbaar te zijn en goed met u mee te denken.

Mijn kantoor richt zich sinds 2011 voornamelijk op het vreemdelingenrecht en migratierecht. Daarnaast het asielrecht en het vluchtelingenrecht. Mijn specialisaties betreffen dus alle soorten vreemdelingenzaken en MVV zaken en asielzaken. Zie onder rechtsgebieden alle deelgebieden waarbinnen ik werkzaam ben. Ook voor een second opinion kunt u contact met mij opnemen.

Mijn bijstand kan in veel gevallen op basis van gefinancierde rechtsbijstand (toevoeging) plaatsvinden. Neem daarvoor contact met mij op en zie mijn pagina over de tarieven voor uitleg van het systeem inzake toevoegingen. In sommige gevallen moet ik afzien van een toevoeging en kan ik de zaak enkel op betalende wijze doen. Dit is bijvoorbeeld voor sommige HASA zaken of zaken die moeten worden overgenomen van een andere advocaat. U hoort dit van te voren van mij zodat u altijd duidelijkheid heeft over de kosten.

Ook voor advies en hulp en begeleiding bij een aanvraag zal door mij geen toevoeging worden gevraagd. Dit kan enkel op betalende wijze op mijn kantoor. Wel gebruik ik hiervoor altijd een vast bedrag (fixed fee), zodat u van tevoren weet waar u aan toe bent. Wel is het zo dat u mogelijk recht heeft op een toegevoegde advocaat, maar u moet zich dan tot een ander kantoor wenden. Voor een zienswijze, bezwaar en (hoger) beroep kan vrijwel altijd wel door mij een toevoeging worden gevraagd.

Verder geef ik veel advies op deze en andere rechtsgebieden. In veel gevallen ben ik snel met het beantwoorden van vragen. Ook indien ik een analyse van uw dossier moet maken. Stel daarom gerust uw vraag via de mail of neem telefonisch contact met mij op.

Op dit moment doe ik de meeste afspraken via videobellen. Zie voor nadere informatie de contactpagina.

Een kosteloos gesprek op kantoor of enkel een betalende consultatie is helaas niet mogelijk op mijn kantoor.

Voor het aanmelden van een nieuwe vreemdelingenzaak of asielzaak kunt u gebruik maken van het stappenplan.

Direct regelen