Contact en route

Advocatenkantoor Petkovski
Ugchelseweg 117
7335 JT Apeldoorn
Nederland

tel 055 303 1988
fax 055 203 2524
mob 06 50 916 816

e-mail info@petkovski.nl
vcard download

kvk
52278042
btw NL00 1381 649B 50

De telefoondienst van het kantoor is dagelijks tussen 08.30 en 18.00 uur bereikbaar. Vanwege mijn drukke agenda (zittingen en afspraken) kunt u niet altijd direct met mij doorverbonden worden. Geef uw bericht door aan de telefoondienst en dan bel ik u vrijwel altijd dezelfde dag terug. In dringende gevallen kunt u vragen om direct met mij doorverbonden te worden. Geef dat dan even duidelijk aan bij de telefoondienst.

Het rechtstreeks bellen naar mijn mobiele nummer heeft vaak geen zin vanwege mijn drukke agenda. Ook anonieme telefoontjes kan ik niet opnemen. Wel kunt u altijd snel via mail of Whatsapp met mij communiceren.

Mocht u binnen 24 uur geen antwoord van mij hebben gekregen op uw mail of terugbelverzoek via het kantoornummer, dan is er vrijwel zeker iets fout gegaan. Neem dan meteen contact met mij op.

Op dit moment plan ik de meeste afspraken via videobellen (Whatsapp, Zoom, Webex, Skype en Teams). Mocht u dat niet prettig vinden, geef dat dan gewoon even aan. U bent meer dan welkom op kantoor.

Een kosteloos gesprek op kantoor of enkel een betalende consultatie is helaas niet mogelijk op mijn kantoor.

Routebeschrijving

Ugchelseweg 117

Auto

Indien u met de auto komt neemt u op de A1 afslag 19 Hoenderloo en rijdt Apeldoorn binnen. Binnen de bebouwde kom slaat u bij de eerste stoplichten rechtsaf. Vervolgens slaat u bij de volgende stoplichten linksaf. Het kantoor zit dan meteen aan uw rechterzijde en u kunt uw auto parkeren op de oprijlaan bij de grote poort. U kunt daar ook aanbellen. Het kantoor bevindt zich aan het einde van de oprijlaan.

Bus

Vanaf het centraal station neemt u buslijn 12 richting Ugchelen. Halte Derk Kamphuisweg. U loopt vervolgens terug en steekt het kruispunt over. Het kantoor is direct aan uw rechterhand. U kunt bij de grote poort aanbellen. Plan uw reis via 9292.nl.

Direct regelen